Author Topic: video clip flickers  (Read 4825 times)

madwagon

  • Visitor
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
video clip flickers
« on: 2007-08-29, 04:04:06 AM »
I have been trying to get a video clip to play without flickering like crazy.
It is a special function "trigger" in the map. I've changed formats .avi , .wmv and quality from best to worst size from small to large ,diffrent bitrates ect.
Ive changed the frame-rate in players settings from no limit down to 30 ( video was 30 fps)
nothing seemed to matter it still flickerd very bad .
 plays fine in the little media preview window .

Jam0864

  • Contributor
  • Fanatic
  • **
  • Posts: 744
    • MSN Messenger - marmalade0864@hotmail.com
    • View Profile
    • Jam0864's Content Dump
    • Email
Re: video clip flickers
« Reply #1 on: 2007-08-29, 04:26:46 AM »
your monitor has a bad refresh rate? also is this SGDK1 or SGDK2? start of your post sounds like the original and end sounds like the second lol

durnurd

  • Lead Lemming
  • Expert
  • Fanatic
  • *****
  • Posts: 1234
  • Games completed so far: 0
    • MSN Messenger - durnurd@hotmail.com
    • View Profile
    • Find My Ed
Re: video clip flickers
« Reply #2 on: 2007-08-29, 07:15:16 AM »
well, it sounds like SGDK1 to me, which means the post is in the wrong forum.

Make sure that the "Modal" checkbox is checked when playing video.  Also, if that doesn't fix it, try different game resolutions.
Edward Dassmesser

madwagon

  • Visitor
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: video clip flickers
« Reply #3 on: 2007-08-29, 02:49:41 PM »
Thanks very much durnurd , modal fixed it (some reason it thought that reffered to text box)
I knew it would be the 1 thing i didnt try.
It's 1.4.6 version so future posts will be in version 1 forum.

IvanoFFot

  • Visitor
  • *
  • Posts: 2
    • ICQ Messenger - 323155885
    • MSN Messenger - ivanoffkar@mail.ru
    • View Profile
    • Email
video clip flickers
« Reply #4 on: 2016-02-29, 10:17:35 AM »
The rip plays exactly the same as that VOB for me, it is just when I play the rip in VDub or make a screenshot that I get the effect in the first post.

Are you sure the AVI sample has the effect and the VOB doesnt? If that is so then Im stumped.

 
___
XRumer 12.0.16 + SocPlugin: the BEST software for Facebook / VK / Forums / Blogs promotion!